Bij het samenstellen van de informatie op deze website nemen wij de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht. Er kunnen echte geen rechten ontleend worden aan de informatie www.nugezond.com Noch zijn wij aansprakelijk te stellen voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de website, het tijdelijk niet beschikbaar zijn van de website of uit onjuiste of onvolledige informatie op de website.

Oneigenlijk gebruik van teksten, logo's, afbeeldingen of foto's van deze website is niet toegestaan.

Het gebruik van voedingssupplementen uit de webshop van NuGezond.com geschiedt op eigen risico.

Gebruikt u medicijnen en twijfelt u of deze te combineren zijn met het gebruik van een bepaald voedingssupplement uit de webshop van Nugezond.com, raadpleeg dan altijd eerst uw eigen arts of specialist!

NuGezond.com houdt zich niet aansprakelijk voor de gevolgen die het combineren van medicijnen en voedingssupplementen op de gezondheid zou kunnen hebben.

Bij inname van onze voedingssupplementen dient u zich te allen tijde te houden aan de voorschriften op de verpakking. U dient de aanbevolen dosering niet te overschrijden. Bij het langdurig combineren van verschillende voedingssupplementen dient u rekening te houden met de veilige bovengrens van de afzonderlijke vitaminen en mineralen in deze supplementen. Informatie over de veilige bovengrens, die is vastgesteld door de Gezondheidsraad, vindt u terug op de informatiepagina van de betreffende vitaminen of mineralen onder de tabbladen 'Vitaminen' en 'Mineralen'.

NuGezond.com houdt zich niet aansprakelijk voor de gevolgen van oneigenlijk of overmatig gebruik van voedingssupplementen uit haar webshop.

* Al onze prijzen worden vermeld inclusief Btw en eventuele overige heffingen, exclusief verzendkosten.
De standaard verzendkosten zijn:
Binnen Nederland: € 5,65
Naar België: € 7,50
Gratis verzending bij een orderwaarde van meer dan € 100
Verzendkosten overige bestemmingen: Op aanvraag.

Zoek producten met het trefwoord:

Door een storing zijn wij momenteel slecht telefonisch bereikbaar. U kunt ons altijd mailen op info@nugezond.com, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.


in de nieuwsbrief

Lees deze maand alles over omega-3 visvetzuren.

Uw naam

Uw e-mail adres

Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten.