Twijfelt u op medische grond of een bepaald voedingssupplement voor u geschikt is, dan adviseren wij u om contact op te nemen met uw huisarts of specialist. Heeft u een vraag over onze website, het bestelproces, of over het gebruik of de samenstelling van een bepaald product, dan kunt u e-mailen of bellen met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Vragen of klachten?

Wij doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken en bij u thuis af te leveren. Echter ook bij ons gaat er helaas wel eens iets mis en wanneer dat gebeurd willen we dat uiteraard zo snel mogelijk oplossen. We raden u daarom aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door ons te mailen via info@nugezond.com.
Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Uiteraard doen wij er alles aan om uw vraag of klacht zo spoedig mogelijk te beantwoorden of naar wens op te lossen. Om uw vraag te mailen vult u het onderstaande formulier in. Vergeet niet om uw e-mail adres te controleren. Uw vraag wordt dan binnen twee werkdagen beantwoord.

TIJDELIJK GEEN CONTACTFORMULIER. GAARNE EVEN MAILEN NAAR info@nugezond.com

NuGezond.com (een handelsnaam van Abonnementsproducten Nederland BV) is gevestigd aan de Larikslaan 4 in Leusden. Afhalen producten alleen op afspraak.

* Al onze prijzen worden vermeld inclusief Btw en eventuele overige heffingen, exclusief verzendkosten.
De standaard verzendkosten zijn:
Binnen Nederland: € 6,95
Naar België: € 8,75
Gratis verzending bij een orderwaarde van meer dan € 100
Verzendkosten overige bestemmingen: Op aanvraag.

Zoek producten met het trefwoord:

Vraag of probleem? U kunt ons altijd mailen : info@nugezond.com. Wij nemen z.s.m. contact met u op.


in de nieuwsbrief

Lees deze maand alles over omega-3 visvetzuren.

Uw naam

Uw e-mail adres

Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten.