U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Deze termijn gaat in op het moment dat alle artikelen uit de bestelling geleverd zijn. Met het modelformulier kun je aangeven dat je gebruik maakt van je herroepingsrecht.

Het invullen van dit formulier is niet noodzakelijk om gebruik te maken van je herroepingsrecht, u kunt ook een beroep doen op uw herroepingsrecht door middel van het sturen van een email naar info@nugezond.com, te bellen met onze klantenservice of het sturen van een brief. Het telefoonnummer en adres vindt u op de pagina Contact Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking binnen 14 dagen vanaf de dag volgend op de melding nadat u het gebruik van uw herroepingsrecht hebt gemeld, aan de ondernemer moeten worden geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na uw melding dat u gebruik maakt van uw herroepingsrecht aan u terugstorten of indien u heeft gekozen om achteraf (op factuur) te betalen u een credit factuur toezenden.

De kosten van het retour zenden van het product zijn voor uw eigen rekening.

* Al onze prijzen worden vermeld inclusief Btw en eventuele overige heffingen, exclusief verzendkosten.
De standaard verzendkosten zijn:
Binnen Nederland: € 5,65
Naar België: € 7,50
Gratis verzending bij een orderwaarde van meer dan € 100
Verzendkosten overige bestemmingen: Op aanvraag.

Zoek producten met het trefwoord:

Door een storing zijn wij momenteel slecht telefonisch bereikbaar. U kunt ons altijd mailen op info@nugezond.com, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.


in de nieuwsbrief

Lees deze maand alles over omega-3 visvetzuren.

Uw naam

Uw e-mail adres

Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten.